Inspiratieblogs

Kickstart succes tools van een business coach

Kickstart succes tools van een business coach

Als ondernemer heb je vele uitdagingen, in alle rollen die bij het ondernemerschap komen kijken. Reageren op alles wat op je afkomt. Steeds schakelen tussen wat relevant is voor de korte termijn, misschien wel spoedeisend, en welke acties kun je vandaag doen die voor de lange termijn van belang zijn.

Als je dan eerlijk naar jezelf kijkt, kom je aan jezelf toe, aan je eigen persoonlijke ontwikkeling? Meld je je soms aan voor een (digitale) training en komt het er dan niet van. En als je er al aan toekomt of boeken op dat gebied leest, blijft vaak de grootste uitdaging om de nieuwe inzichten en opgedane kennis te integreren in je dagelijkse gang van zaken. Om patronen die je eigenlijk gewijzigd wil zien, de verandering die je in gedachten had, ook daadwerkelijk door te voeren. Gewoontes kunnen wijzigen, waardoor de verandering ook écht standhoudt. Het valt niet altijd mee, maar je vindt het wel wenselijk of misschien zelfs noodzakelijk.
Waar sta je nu?
Wat heb je tot op heden ondernomen? En waarvan merk je nog steeds de positieve effecten? Wie houdt je bij de les? Is één van die rollen die je als ondernemer hebt, ook het zijn van je eigen ondernemerscoach? En stel je jezelf in die rol op dat moment ook echt onafhankelijke vragen? Die je daadwerkelijk eerlijk kunt beantwoorden?

Waar sta je nu? Ben jij waar je nu wilt zijn? Intuïtief zul je deze vraag vrij snel moeten kunnen beantwoorden, wellicht gevoed door gevoelens van frustratie en verlangens. Onderneem jij (de juiste) actie? Als je nu bent waar je niet wilt zijn, wat doe je er dan aan om te komen waar je heen wilt? En wat is dan eigenlijk jouw ultieme uitkomst?

Vragen die makkelijk gesteld zijn, maar kun je ze ook makkelijk beantwoorden? In deze video begeleid ik je door dit proces, in nog geen 10 minuten. Als een eerste stap om inzicht te krijgen in je huidige situatie, maar juist ook in wat je te doen staat. Focus krijgen en regie terugpakken. Hoe meer rust en tijd jij hiervoor neemt, door de video te pauzeren om een uitwerking te maken van de vragen die voorbijkomen, hoe groter het inzicht.

Met deze video “activeer” je ook je eigen business coach. Je komt er misschien achter dat je jezelf vaker vragen mag stellen, of mag laten stellen.

En als je daarbij hulp nodig hebt, voel je vrij om met mij contact op te nemen!

Meld je aan en je krijgt de link naar de video binnen een paar minuten in je mailbox.