Inspiratieblogs

Hoe ver laat jij het komen?

Hoe ver laat jij het komen?

Alle ballen hooghouden, presteren, gaten dichtlopen, alleen maar doorrennen, tekorten opvangen, iedereen tevredenstellen.

Waar ben jij? Laat jij het zover komen dat je ziek wordt, uitgeblust bent en het niet meer ziet zitten?

Waar ben jij? Maak je nog tijd voor jezelf? Doe je even niet mee aan de ratrace. Ga je sporten, hardlopen, de natuur in, ravotten met je kids, lekker naar de sauna of boek je een massage, daten met je eigen partner... ;-)

Waar ben jij? Als je kijkt naar je eigen acties, je focus, je regie. Wat heb jij nodig voor je persoonlijke ontwikkeling, zodat je kunt groeien, zodat je kunt leven. En zodat je bestand bent tegen tegenslag en staande blijft als het ff niet meezit.
Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven, je eigen acties.
Is dat makkelijk, nee zeker niet! Onmogelijk, nee ook dat niet! Je zult aan de slag moeten. En dat kun je! Bedenken wat jij nodig hebt. Hoe je vanuit goede intenties en energie de juiste beweging kunt creëren. Elke dag opnieuw, elk moment van de dag.

Gaat dat vanzelf, nee ook niet. Kun je dat alleen, misschien. Is het handig om mensen om je heen te verzamelen die in de goede vibe zitten en die vanuit co-creatie hetzelfde beogen, dat zou zeker kunnen. Als je maar uit de slachtofferrol stapt! Blijf niet hangen in het oude en alles wat misgaat. Neem je verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid voor je eigen leven, je eigen acties.

Waar ben jij? En wie of wat heb jij nu nodig?